Z pożytkiem dla Seniora

2016-07-01

Jest nam milo poinformować o rozpoczęciu projektu „Z pożytkiem dla Seniora” w ramach, którego będzie prowadzone poradnictwo prawne dla osób w wieku 60+. Projekt ma na celu zwiększenie dostępności do bezpłatnego poradnictwa prawno-obywatelskiego wśród 660 osób starszych 60+ na terenie woj. małopolskiego. Grupę docelową stanowią osoby w wieku 60+ znajdujące się w trudnej sytuacji życiowej i mające potrzebę skorzystania z porad prawnych/obywatelskich. Termin realizacji projektu od 01.07 do 31.12.2016. Projekt jest realizowany w...

Zmiana dyżurów w Centrum w Bochni

2013-01-25

Pragniemy poinformować, iż w dniu 31.01 dyżur w Centrum Porad Prawnych w Bochni nie odbędzie się. Zostaje on przeniesiony na dzień 30.01 w godzinach 8.00-12.00. Zapraszamy do skorzystania z porady.

24.01.2013 Centrum w Nowym Targu nieczynne

2013-01-23

Szanowni Państwo, pragniemy poinformować, iż w dniu 24.01.2013 roku Centrum w Nowym Targu będzie nieczynne. Zapraszamy na skorzystanie z porady, jak równiez na umawianie się na wizyty w innych terminach.

Centrum w Luborzycy nieczynne

2013-01-17

Szanowni Państwo, informujemy, iż dnia 23.01.2013 Centrum Porad Prawnych i Obywatelskich w Kocmyrzowie - Luborzycy będzie nieczynne. Zapraszamy Państwa na porady w innym terminie, we wtorki i środy, w godzinach od 16-18.00.